Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zakelijk Creoserver
(Voor de algemene voorwaarden voor consumenten scrollt u naar beneden)

 

Inhoudsopgave van deze zakelijke algemene voorwaarden

.1 Garantiebepalingen van Creoserver
1.2 Handelsmerk
.2 Betaalmogelijkheden bij CreoServer
2.2 Offertes en Proforma
2.3 Prijzen en kortingen
2.4 Betaalverplichting
2.5 Bankgegevens Creoserver
.3 Verzendingen & verzendkosten bij Creoserver
.4 Levertijden
4.2 Server bestellingen
4.3 Multibatch, dropshipment of buitenlandse bestellingen
4.4 Spoedlevering
.5 Klachtenregeling bij Creoserver
.6 RMA & Retourprocedure van Creoserver
6.2 Redelijke termijn
6.3 Besteld als gast
.7 Algemene voorwaarden: consumenten Creoserver
7.2 Herroepingsrecht Creoserver
.8 Privacyregeling
.9 Toepassings recht en algemene informatie
.1 Garantiebepalingen van Creoserver
De garantieperiode voor onze producten bedraagt standaard 12 maanden, tenzij anders is vermeld op de factuur of overeengekomen tijdens het verkoopproces. Binnen deze 12 maanden kunt u bij ons terecht voor technische vragen en reparaties. Indien een product gerepareerd of vervangen moet worden, dient de klant zelf voor veilig transport van het product naar onze vestiging in Nederland te zorgen. De klant is zelf verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens het transport, die niet wordt gedekt door de garantie.
Indien u wenst dat een van onze collega's langskomt en ter plaatse reparaties uitvoert, brengen wij in overleg transportkosten en uurloon in rekening.
 
Indien het probleem naar verwachting wordt veroorzaakt door softwarematige redenen en dus niet door de hardware zelf, worden er ook testkosten in rekening gebracht (namelijk 60 euro exclusief btw). Daarom is het zeer belangrijk dat u de hardware zelf eerst grondig test en probeert de oorzaak zelf te achterhalen. Voor technische vragen of problemen kunt u het beste contact opnemen met ons via de mail.
1.2 Handelsmerk
De fabrieks- of handelsmerken, evenals de Creoserver-coderingen, type- of identificatienummers, tekens of stickers die zijn aangebracht op de goederen die door Creoserver zijn geleverd, mogen niet worden verwijderd, beschadigd of gewijzigd. Indien dergelijke situaties worden geconstateerd, zal de garantie onmiddellijk komen te vervallen, zowel van de fabrikant als van Creoserver zelf.
.2 Betaalmogelijkheden bij CreoServer


Bij Creoserver bieden we verschillende betaalmogelijkheden aan. U kunt betalen via de volgende betaalmogelijkheden:


- iDEAL
- SEPA
- Creditcards:
- Visa (Wereldwijd)
- Mastercard (Wereldwijd)
- American Express (Wereldwijd)
- Cartes Bancaires (Frankrijk)
- Postepay (Italië)
- Diverse Buitenlandse banken binnen de EU
- Bancontact (België)
- Belfius (België)
- KBC/CBC (België)
- Cartes Bancaires (Frankrijk)
- Giropay (Duitsland)
- EPS (Oostenrijk)
- Sofort (Hele EU)
- Klarna direct pay (Zweden, Spanje, Italië, Oostenrijk, Finland, Duitsland)

- PayPal
- Apple Pay
- IBAN bankoverschrijvingen
- Contante betalingen bij afhaal
- Op rekening (alleen vaste klanten met koopgeschiedenis)


Bij PayPal-betalingen worden er PayPal-kosten in rekening gebracht. Deze kosten, inclusief 3,5% toeslag, zijn voor rekening van de koper. Voor meer informatie kunt u kijken op de PayPal-website.
De meeste betalingen worden uitgevoerd via een veilige applicatie van Mollie B.V. - www.mollie.com. De kosten hiervan worden gedragen door CreoServer.com. Op dit moment is het niet mogelijk om te pinnen bij ons kantoor, maar u kunt wel gebruikmaken van internetbankieren op uw eigen laptop/smartphone of gebruikmaken van onze beschikbare pc's.

2.2 Offertes en Proforma

Voor proforma's en offertes hanteert Creoserver een termijn van 12 dagen. De startdatum van deze termijn staat vermeld onder "proforma/offerte datum" op het betreffende document. Na het verstrijken van deze periode kunnen er geen rechten meer worden ontleend aan voorraad of prijzen. Het verlengen van de termijn van 12 dagen kan alleen plaatsvinden in overleg met Creoserver. Creoserver behoudt zich het recht voor om een offerte of proforma in te trekken zonder opgave van redenen. Deze voorwaarden zijn ook van toepassing op schriftelijke offerte- of proforma aanvragen waarbij de datum van de e-mailwaarin akkoord is gegeven als startdatum geldt voor de genoemde 12 dagen.

2.3 Prijzen en kortingen

Alle prijzen op Creoserver.com worden weergegeven exclusief BTW. Vaak wordt de prijs inclusief BTW ook vermeld in een kleiner lettertype. Daarnaast kunnen er eventuele kosten voor transport, administratie of uurtarieven van toepassing zijn. De prijzen op Creoserver zijn gebaseerd op inkoopprijzen en marktwaarde die wij hanteren. Hierdoor kunnen er geen rechten worden ontleend aan eerder vermelde prijzen voor producten.
Kortingsprijzen, percentages of aanbiedingen zijn uitsluitend van tijdelijke aard. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan eerder verleende kortingen of aanbiedingen.

2.4 Betaalverplichting

De betaling dient vooraf te worden voldaan: tenzij u bij Creoserver de mogelijkheid heeft om via customer portal op rekening te kunnen bestellen, u betaald bij het afhalen van uw bestelling, of schriftelijk anders overeengekomen. Na ontvangst van de betaling zal Creoserver een factuur versturen. De levering van goederen vindt pas plaats nadat het volledige factuurbedrag is voldaan.
Indien de klant niet op de vervaldag heeft betaald, is er een rente verschuldigd van 2% per maand over het openstaande bedrag, zonder voorafgaande ingebrekestelling. Betalingen worden in eerste instantie gebruikt om rentekosten en oudere facturen te voldoen, zelfs als de klant aangeeft dat de betaling betrekking heeft op een latere factuur.

In het geval van klanten die producten op rekening mogen bestellen, hanteren wij de volgende voorwaarden. U dient het openstaande bedrag van uw bestelling binnen 14 dagen te voldoen. Indien de betaling niet tijdig plaatsvindt, wordt eerst een betaalherinnering verzonden, gevolgd door twee aanmaningen. Bij uitblijvende betaling worden uw Customer Portal en de kredietmogelijkheid opgeschort, en wordt de zaak overgedragen aan een gerechtsdeurwaarder. Eventuele bijkomende kosten voor juridische stappen of het terugvorderen van de geleverde producten komen volledig voor rekening van de klant.

Bij niet-tijdige betaling behoudt Creoserver zich het recht voor om haar prestatie op te schorten of de overeenkomst te ontbinden, zonder dat de klant recht heeft op schadevergoeding. Eventuele kosten verbonden aan incasso van de vordering worden aan de klant in rekening gebracht volgens de geldende tarieven van de de door Creoserver aangenomen advocaat, met een minimum van €225 per factuur.
Creoserver kan te allen tijde verlangen dat de klant voldoende zekerheid stelt voor de betaling van de te verrichten prestaties, op een door Creoserver aangegeven wijze. Verrekening is niet toegestaan en klachten of garantieclaims geven geen recht op uitstel of gedeeltelijke betaling. Er wordt in dergelijke algemene gevallen geen rekening-courantverhouding aangehouden tussen Creoserver en haar klanten.

De eigendom van de geleverde producten/diensten wordt uitdrukkelijk voorbehouden doorCreoserver en blijft eigendom van Creoserver totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden.
Deze volledige betaling omvat alle kosten, rente, eerdere en latere leveringen, verrichte diensten, evenals schadevorderingen als gevolg van tekortkomingen in de nakoming.

2.5 Bankgegevens Creoserver

Naam: CreoServer B.V.
Bank: Rabobank IJsseldelta Zwolle
Adres: Willemskade 1, 8011AC Zwolle
Tel: 088 722 6600

 

Account Nr.: 1012.33.981
BIC/SWIFT: RABONL2U
IBAN-nr.: NL50 RABO 0101 2339 81
.3 Verzendingen & verzendkosten bij Creoserver

Bij CreoServer.com hanteren we standaard verzendkosten voor kleine pakketten die met de post worden verzonden. De verzendkosten variëren van €6,95 tot €49,95, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de zending via PostNL of DHL. De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van uw bestelling in onze webshop. Deze kosten worden weergegeven tijdens het bestelproces in de winkelwagen, voordat u naar de betalingspagina gaat.

Na de betaling sturen wij uw bestelling naar het door u opgegeven adres. Daarna ontvangt u een e-mail met een Track & Trace-nummer, waarmee u precies kunt zien waar uw bestellingzich bevindt. Creoserver is niet aansprakelijk voor door de klant foutief opgegeven adresgegevens. Mocht uw afleveradres moeilijk bereikbaar zijn, of zijn er bijvoorbeeld speciale gegevens zoals huisnummer of etage nodig? Meld u dit dan van tevoren.

Voor server bestellingen maken we uitsluitend gebruik van onze eigen bezorgservice, tenzij anders is overeengekomen met de klant. Indien er met de klant is afgesproken om de levering niet via Creoserver's eigen bezorgservice te laten verlopen, maar via PostNL of DHL, dan is de klant zelf verantwoordelijk voor eventuele schade of defecten die tijdens het transport kunnen optreden. Bovendien worden bij deze vorm van bezorging éénmaal transportkosten in rekening gebracht. Indien u niet aanwezig bent en dit niet aan ons heeft gecommuniceerd naar aanleiding van onze e-mail, zullen er opnieuw transportkosten worden berekend om uw bezorging een tweede keer af te leveren.

Creoserver's eigen transportdienst rijdt twee keer per week, op donderdag en vrijdag. We hebben standaard een westelijke route (omgeving Randstad) en een zuidelijke route (Oost Gelderland, Limburg, Brabant). De noordelijke en oostelijke routes worden afgestemd met de klant. Elke woensdag wordt er een e-mail gestuurd naar klanten die hun bestelling die week kunnen ontvangen. U hoeft dus niet speciaal te bellen, tenzij u al meer dan twee weken niets van ons heeft gehoord.

Extra kosten zoals tolheffingen (in de omgeving van Zeeland) of veerdiensten (op de Friese Eilanden) worden in rekening gebracht bij de klant. U dient dit bij het plaatsen van uw bestelling zelf aan te geven. Als deze informatie ontbreekt, kan onze collega uw bestelling niet leveren en zullen er na contact opnieuw verzendkosten worden berekend.

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling op onze locatie in Zwolle af te halen. Dit gebeurt echter alleen op afspraak, zodat wij u kunnen informeren wanneer uw bestelling klaar is om afgehaald te worden. Onze werktijden zijn elke werkdag van 10:00 tot 17:00 uur. Het afhalen van uw bestelling is GRATIS!

.4 Levertijden

De levertijd van servers kan tot 14 werkdagen duren. Dit kan te wijten zijn aan de aankoop van benodigde onderdelen of aan problemen tijdens het testen en updaten van uw product. Voor de levering van servers ontvangt u een e-mail waarin de leveringsdatum wordt vermeld. Standaard vindt deze levering altijd plaats op woensdag, dezelfde week als uw bestelling. U hoeft hiervoor dus niet te bellen.
ochtend) wordt geplaatst. Hiervoor brengen wij een eenmalige vergoeding van €179,- in rekening, omdat we uw huidige orders moeten onderbreken.

Als u niet thuis bent, zal PostNL of DHL, indien mogelijk, het pakket bij uw buren afleveren. Als dit niet mogelijk is, zal PostNL of DHL een tweede bezorgpoging doen. Als het pakket na de tweede poging nog steeds niet kan worden afgeleverd, wordt het naar het dichtstbijzijnde postagentschap gebracht. U kunt het pakket daar tot 3 weken na de bezorging afhalen. U kunt zelf een geschikt tijdstip kiezen om uw bestelling op te halen. Als u uw bestelling hiernanog niet heeft afgehaald, wordt deze automatisch naar ons teruggestuurd. We zullen vervolgens contact met u opnemen en u vragen om de verzendkosten opnieuw te vergoeden.

Deze voorwaarden zijn opgesteld door PostNL of DHL zelf. Als de bezorger echter niet aan deze voorwaarden voldoet, is Creoserver hiervoor niet aansprakelijk. Met behulp van uw Track & Trace kunt u zelf contact opnemen met PostNL of DHL om hierover een klacht in te dienen.

In de meeste gevallen zal de bezorger om uw handtekening vragen. Hiermee wordt een bewijs van aflevering (POD, prove of delivery) verkregen. Als dit niet het geval is, is Creoserver hiervoor niet aansprakelijk en moet u opnieuw contact opnemen met PostNL of DHL.

4.2 Server bestellingen

Server Bestellingen bezorgen wij uitsluitend zelf tenzij anders is overeengekomen met de klant. Onze collega heeft een tijdvenster van 11:30 tot 18:00 uur om uw bestelling af te leveren, afhankelijk van de positie van uw levering op de route. Er worden geen specifieke tijdstippen afgegeven vanwege externe factoren zoals slecht weer, druk verkeer, files en andere calamiteiten die het schema kunnen verstoren. Creoserver garandeert ook nooit dat onze collega de bezorging vóór een bepaalde tijd heeft afgeleverd, tenzij het een spoedlevering betreft.

De locatie van bezorging door onze collega dient altijd in Nederland te zijn (tenzij anders is overeengekomen). Daarnaast moet de locatie voor onze collega ten alle tijden goed bereikbaar zijn per auto. Bezorging van uw bestelling wordt gedaan tot de lobby/gang van het aangegeven pand. De klant dient zelf tijdig aan te geven of op de order te vermelden dat er alternatieve omstandigheden op het bezorgadres zich voordoen. Wanneer hier geen vermelding over gemaakt wordt, is Creoserver gemachtigd om de levering op te schorten tot verder contact met de klant, waarin opnieuw verzend kosten zullen worden berekend. Redenen waarin onze collega met recht een levering mag weigeren;

A. Uw bezorgadres heeft een lang voetpad waarin het niet mogelijk is om de auto bij uw deur te krijgen.
(Hierin vallen ook tijdelijke wegversperring of werkzaamheden)

B. Uw locatie heeft geen receptie, of receptie mag niet uw pakket aannemen en u bent niet aanwezig om uw bestelling in ontvangst te nemen

C. Uw locatie bevindt zich hoger dan op de eerste etage waarin het pand niet voorzien is van een lift.

D. Het niet tijdig aangeven van het verplichte gebruik van veerboot, of tol weg naar uw locatie.

E. Bouwplaatsen, Locaties, of andere dergelijke situaties waarin onze collega fysiek gevaar kan lopen.

D. Het niet tijdig aangeven van het verplichte gebruik van veerboot, of tol weg naar uw locatie.

F. Wegen van dusdanige slechte staat, of bijna onmogelijke doorgang waarin de auto van Creoserver schade kan oplopen.

G. Verbale of fysieke dreiging of onbehoorlijk / onbeschoft gedrag naar onze collega door klant, ontvangende, of omgeving.

H. Het veranderen van de opgegeven afleveradres tijdens de route.

Creoserver kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het afleveren op verzoek van de klant aan derden personen / partijen zoals buren, receptionisten, bedrijven (anders dan opgegeven locatie) etc. Ook vervalt
aansprakelijkheid wanneer op verzoek van klant het product(en) onbeheerd moeten worden achter gelaten
zoals; carports, garages, magazijnen, etc. etc.

4.3 Multibatch, dropshipment of buitenlandse bestellingen

Voor de levering van multibatch, dropshipment of buitenlandse bestellingen nemen we altijd persoonlijk contact met u op via e-mail of telefoon. Hierin stemmen we de leveringsvoorwaarden en eventuele extra kosten met u af.

4.4 Spoedlevering

Bij spoedlevering is het mogelijk om uw bestelling binnen 1 tot maximaal 2 dagen geleverd te krijgen, mits de onderdelen op voorraad zijn en de bestelling tijdig (in de
.5 Klachtenregeling bij Creoserver

Omdat wij onze klanten een optimale service willen bieden, vinden wij het belangrijk om van u te horen als u klachten heeft over het product of onze service. We verzoeken u vriendelijk doch dringend om dit zo snel mogelijk te doen. De reden hiervoor is om eventuele schade te beperken en ons de mogelijkheid te bieden om dit tijdig bij onze leverancier te melden als een RMA (Return Merchandise Authorization).

Volgens de wet wordt een klacht als tijdig kenbaar gemaakt beschouwd als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt en binnen de garantieperiode valt. Dit geldt ook als het gekochte product niet  voldoet aan de eigenschappen die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.


U kunt uw klacht indienen via het contactformulier op onze webshop. Wij zullen u uiterlijk binnen 14 dagen antwoorden. Mocht het nodig zijn om meer tijd te nemen, dan zullen wij ubinnen 14 dagen laten weten wanneer u een antwoord kunt verwachten.

.6 RMA & Retourprocedure van Creoserver

Bij een technisch defect binnen de garantietermijn en -voorwaarden van Creoserver, een juiste bestelling die verkeerd geleverd is, beschadigde producten/verpakking of een DOA (death on arrival), kunt u een RMA-procedure aanvragen. Indien u gebruik wilt maken van deze procedure, raden wij u aan om de volgende bepalingen zorgvuldig door te lezen en in acht te nemen, zodat de afhandeling spoedig verloopt. 

- Uw product valt binnen de gestelde garantie termijn bij aankoop van uw product.
U kunt hiervoor uw order terug vinden op onze Customer Portal. Indien u als gast heeft besteld, dient u de factuur te kunnen overleggen die u in pdf formaat via e-mail heeft verstuurd. Verwijder deze dus nooit!


- U heeft bij Creoserver een Customer Portal account waarin verdere afhandeling van uw RMA/DOA wordt verricht, Wij nemen geen RMA/DOA in behandeling zonder een Customer Portal account (met uitzondering van gast bestellingen op de webshop). 


- Serienummers van producten (en onderdelen hiervan) worden geregistreerd binnen onze CRM. Wij controleren altijd retour producten op serienummer voor wij met reparatiewerkzaamheden bezig gaan.


- U dient uw product compleet inclusief handleiding, kabels, drivers disks of andere randapparatuur naar ons te versturen. Indien dit niet compleet is, behoud Creoserver zich het recht voor om de RMA te mogen weigeren. Dit mede omdat Creoserver dit mogelijk ook niet bij de leverancier kan aanmelden als RMA/DOA.


- U dient uw product goed verpakt met voorkeur in de door ons gegeven verpakking terug te sturen naar Creoserver. Wanneer er beschermingsmateriaal om het product heen mist, beschouwen wij dit als transportschade vanuit de klantzijde.


- U dient een volledig ingevuld RMA formulier welke te downloaden is via de Customer Portal met het product mee te sturen. Zonder dit document weten wij niet van wie de RMA afkomstig is. Wij nemen deze dan ook niet in behandeling.


- Als de garantie (op nieuwe producten) rechtstreeks onder de fabrikant valt, dient u zelf de RMA afhandeling met de fabrikant te ondernemen. Wel kunt u van Creoserver hiervoor de contactgegevens verkrijgen.


- De transportkosten voor het terug versturen van een RMA/DOA zijn voor de klant zijn rekening. Het versturen van het gerepareerde/vervangende product terug naar de klant zal voor rekening van Creoserver zijn.


- Wanneer klant een RMA/DOA bij creoserver heeft aangemeld, zal het product binnen 14 werkdagen bij Creoserver verwacht worden. Wanneer na 14 dagen het product niet binnen is,zal Creoserver de  MA als opgelost beschouwen en de procedure sluiten. De aanmelding wordt dan alsnog gezien als RMA aanvraag volgens de voorwaarden binnen de “redelijke termijn” sectie binnen deze algemene voorwaarden.

6.2 Redelijke termijn

De redelijke termijn is de acceptabele tijdsduur waarbinnen wij verplicht zijn om een defect product te repareren of te vervangen. Deze termijn kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type product, de complexiteit van de reparatie, de door de fabrikant geschatte reparatieduur en de beschikbaarheid van onderdelen. Creoserver behoudt echter het recht om een maximale RMA-proceduretijd van 60 dagen aan te houden, en twee RMA-aanvragen zijn vereist voordat Creoserver wettelijk verplicht is om een nieuw vervangend exemplaar aan te bieden.


Binnen deze redelijke termijn zullen wij alle nodige stappen ondernemen om het defect te verhelpen. Dit kan betekenen dat het product wordt gerepareerd of, indien reparatie niet mogelijk is, vervangen wordt door een nieuw exemplaar. Indien het binnen de redelijke termijn niet haalbaar blijkt om het defect te herstellen, zullen wij de klant op de hoogte stellen van de voortgang en eventuele alternatieve  plossingen bespreken.

6.3 Besteld als gast

Als u als gast heeft besteld bij Creoserver via de webshop en geen Customer Portal heeft, kunt u nog steeds een RMA-aanvraag indienen voor uw RMA/DOA-product. In dit geval dient u uw RMA aan te melden via info@creoserver.com. Vergeet niet om duidelijk uw NAW-gegevens, inclusief bedrijfsgegevens, het factuurnummer, het defecte product en de problemen die het product ondervindt, te vermelden. U kunt eventueel ook foto's van het product meesturen om de voortgang van de RMA-procedure te versnellen.
.7 Algemene voorwaarden: consumenten Creoserver.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand en bestellingen tussen de ondernemer en de consument. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal worden aangegeven dat de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en dat ze op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden. 

Als de overeenkomst op afstand elektronisch wordt gesloten, kan de tekst van deze algemene voorwaarden langs elektronische weg aan de consument ter beschikking worden gesteld op een manier die eenvoudig kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal worden aangegeven waar de algemene voorwaarden langs elektronische weg kunnen worden ingezien en dat ze op verzoek van de consument kosteloos worden toegezonden, zowel elektronisch als op ande rewijze.

Indien naast deze algemene voorwaarden ook specifieke product- of dienstenvoorwaarden van toepassing zijn, zijn het tweede en derde lid hiervan ook van toepassing. De consument kan zich in geval van tegenstrijdige algemene voorwaarden altijd beroepen op de meest gunstige bepaling voor hem.


Als één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of worden vernietigd, blijft de overeenkomst en deze voorwaarden voor het overige van kracht. De betreffende bepaling zal in onderling overleg onverwijld vervangen worden door een bepaling die de strekking van het oorspronkelijke zoveel mogelijk benadert.


Situaties die niet in deze algemene voorwaarden zijn geregeld, dienen te worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden. Onduidelijkheden over de uitleg of inhoud van één of meerdere bepalingen van onze voorwaarden dienen uitgelegd te worden naar de geest van deze algemene voorwaarden. Voor de volledige algemene voorwaarden voor consumenten kunt u verder naar beneden  scrollen.

7.2 Herroepingsrecht Creoserver

Consumenten uit Nederland hebben het recht om hun bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren zonder opgave van reden. Na annulering heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen. U ontvangt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, terugbetaald. Alleen de kosten voor het retourneren van het product van uw huis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Let op: dit retourbeleid is niet van toepassing op samengestelde systemen en niet op particulieren uit andere EU-landen, waar restockingskosten van toepassing zijn. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@creoserver.com. Nadat wij het product in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending terugstorten. Voor onze zakelijke klanten gelden andere voorwaarden dan hierboven beschreven. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor zakelijke klanten. Bij zakelijke bestellingen kunnen restockingskosten van 10% tot 25% van toepassing zijn, afhankelijk van de afspraken die we maken.

.8 Privacyregeling
Wij hechten veel waarde aan een duidelijk en transparant privacybeleid. Daarom gelden de
volgende regels:
● We verzamelen alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het onderhouden en verbeteren van onze dienstverlening aan de klant. Hieronder vallen onder andere uw NAW-gegevens en e-mailadres voor het verzenden van bestelbevestigingen, facturen, verzendingen en crediteringen. Ook vallen hieronder mailings ten behoeve van reclamedoeleinden.
● Uw persoonsgegevens worden verwerkt, opgeslagen en beheerd in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.
● Alle overige gegevens die onder de aandacht van onze medewerkers komen, worden strikt vertrouwelijk behandeld (documenten, e-mails, enz.). Er zijn echter uitzonderingen voor criminele zaken, zoals kinderporno.
● Als consument heeft u recht op inzage van uw persoonsgegevens. Op uw verzoek sturen wij u deze gegevens uiterlijk twee weken na ontvangst van uw verzoek toe. Tevens zullen wij op uw verzoek uw gegevens aanpassen of verwijderen
.9 Toepassings recht en algemene informatie

Juridische geschillen tussen Creoserver en klanten worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het Arrondissement Overijssel, locatie Zwolle, tenzij Creoserver er zelf voor kiest om het geschil voor te leggen aan de bevoegde rechter van het Arrondissement van de woonplaats van de klant. Dit geldt niet voor geschillen die onder de competentie van de kantonrechter vallen.

Creoserver behoudt zich het recht om verkoop van producten of diensten aan klanten te weigeren zonder opgaven van reden.

 
Algemene voorwaarden consument Creoserver
 

Inhoudsopgave van deze algemene voorwaarden

.1 Alle afspraken op schrift
.2 Het aanbod
.3 De prijs
.4 Betaling
.5 Levering en uitvoering
.6 Garantie
.8 Privacyregeling
.9 Eigendomsvoorbehoud
10 Koop op afstand
.10.2 Totstandkoming, bevestiging en beveiliging
.10.3 Bedenktijd bij levering van producten (herroepingsrecht)
.10.4 Bedenktijd bij levering van diensten en digitale producten
.10.5 Uitsluiting herroepingsrecht
.10.6 Betaling
.10.7 Annulering
.11 Klachten en klachtentermijn
.12 Geschillen
.13 Aanvullende bepalingen

 

.1 Alle afspraken op schrift

Wij streven ernaar om onze afspraken met betrekking tot de prijs, eigenschappen van het te leveren product, levertijd, tijdstip van betaling, enzovoort, zoveel mogelijk schriftelijk vast te leggen. Ook aanvullende afspraken, zoals die met betrekking tot hardware en software die extra wordt geleverd bij een pc/notebook in afwijking van de standaardconfiguratie, worden schriftelijk vastgelegd. Dit geldt ook voor afspraken met betrekking tot reparaties.

.2 Het aanbod

Als ons aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of hieraan voorwaarden verbonden zijn, zullen we dit vermelden bij het aanbod. Het aanbod voor producten geldt zolang de voorraad strekt. We zullen de aangeboden producten/diensten gedetailleerd beschrijven, zodat u als consument een goede beoordeling kunt maken. De bijgevoegde afbeeldingen bij het aanbod zijn waarheidsgetrouw; indien dit niet mogelijk is, zullen we dit vermelden. Indien er sprake is van 'digitale producten', wordt bij het aanbod vermeld of er sprake is van beveiligde producten. Bovendien zullen we, indien van toepassing, bij het aanbod vermelden voor welke hardware en software de aangeboden producten/diensten (zoals software) geschikt zijn.

.3 De prijs

Onze prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief bijkomende kosten zoals verzend- en afleveringskosten, evenals heffingen zoals verwijderingsbijdrage of kopieerheffing. Deze kosten zullen echter tijdig, voor het sluiten van de overeenkomst, worden vermeld. 

Gedurende de geldigheidsperiode van het aanbod zullen de prijzen van de aangeboden producten/diensten niet worden verhoogd, tenzij dit het gevolg is van wettelijke regelingen (zoals een btw-verhoging) of schommelingen op de financiële markten waarop wij geen invloed hebben. In dergelijke gevallen kunnen we variabele prijzen hanteren, maar we zullen bij het aanbod duidelijk vermelden dat het richtprijzen betreft die afhankelijk zijn van schommelingen op de financiële markt. 

Indien er sprake is van een prijsverhoging vanaf 3 maanden na het sluiten van de overeenkomst, heeft u het recht om de overeenkomst op te zeggen met ingang van de dag waarop de prijsverhoging ingaat.

.4 Betaling

Wij bieden verschillende betaalmethoden aan, die van tijd tot tijd kunnen variëren. Bij betaling ontvangt u van ons een factuur.Net als u hebben wij ook onze betalingsverplichtingen. Indien u de betaling uitstelt, brengt dit kosten met zich mee voor ons. Indien wettelijk toegestaan, kunnen wij u de schade die wij hierdoor lijden (zoals renteverlies en redelijke kosten om het openstaande bedrag alsnog te innen) in rekening brengen. 

.5 Levering en uitvoering

Wij streven er altijd naar om op het afgesproken tijdstip te leveren. De levering vindt zo snel mogelijk plaats, maar uiterlijk binnen 30 dagen, tenzij anders is overeengekomen. Als er toch sprake is van vertraagde levering en er is geen sprake van overmacht, heeft u als koper het recht om de betaling uit te stellen tot de levering heeft plaatsgevonden, indien u bij levering zou betalen. Bij te late levering kunt u ervoor kiezen om de koopovereenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, tenzij de ernst van de overschrijding van de leveringstermijn dit niet rechtvaardigt.

De levering vindt plaats op het door u opgegeven adres. Indien de bezorging vertraagd is of als een bestelling of dienst niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, wordt u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld. Dit gebeurt uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de (koop)overeenkomst heeft gesloten. Na deze termijn heeft u het recht om de overeenkomst kosteloos te ontbinden en heeft u mogelijk recht op schadevergoeding.

Bij ontbinding zullen wij het door u betaalde bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.

Indien de levering van een apart besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zullen wij ons best doen om een vervangend artikel te leveren. Dit zal duidelijk en begrijpelijk worden vermeld bij de bezorging. Als het gaat om een koop op afstand, kunt u alsnog gebruik maken van uw herroepingsrecht. In dat geval zijn de kosten van retourzending voor onze rekening.

Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten ligt bij ons tot het moment van bezorging aan u of aan een door u aangewezen derde, tenzij u zelf een aflevermethode heeft gekozen die wij niet standaard aanbieden.

.6 Garantie

Voor al onze nieuwe producten geldt een minimale garantieperiode van één jaar. Let op: deze garantie is niet van toepassing op accu's, waarvoor mogelijk een andere garantietermijn geldt. Het kan voorkomen dat fabrikanten of importeurs van producten of bepaalde onderdelen, zoals de harddisk, een eigen garantie bieden. In dat geval kunt u ook bij ons terecht als u aanspraak wilt maken op die garantie. Wij blijven te allen tijde uw aanspreekpunt als verkoper. We willen u erop wijzen dat het aanbrengen van wijzigingen aan de geleverde producten (zowel hardware als software) uw garantierechten kan laten vervallen.

.7 Conformiteit

Wij garanderen dat onze producten en diensten voldoen aan de (koop)overeenkomst, de specificaties vermeld in ons aanbod, de redelijke eisen van degelijkheid en bruikbaarheid, en de geldende wettelijke bepalingen en overheidsvoorschriften op het moment van het sluiten van de (koop)overeenkomst. Het product en/of de dienst voldoet aan de overeenkomst wat betreft het type, de hoeveelheid, de kwaliteit, de functionaliteit, de compatibiliteit en de interoperabiliteit. Bovendien worden alle accessoires en instructies, inclusief installatie-instructies, meegeleverd. Na levering zorgen wij ervoor dat het verkochte (digitale) product voorzien wordt van de benodigde updates, zodat het product en de diensten gedurende een redelijke periode naar behoren blijven werken zoals overeengekomen in de overeenkomst. Afwijking van de verplichting tot updates is mogelijk, mits wij dit duidelijk aan u hebben gecommuniceerd en u hiermee akkoord bent gegaan. Eventuele garanties, zoals bedoeld in punt 6, doen geen afbreuk aan het recht zoals beschreven in deze voorwaarden. 

.8 Privacyregeling

Meer informatie over hoe wij uw privacy behandelen? In onze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we van u verwerken, hoe we deze verzamelen, welke doeleinden we hiermee hebben, aan wie we uw persoonsgegevens verstrekken, hoe lang we uw persoonsgegevens bewaren, welke maatregelen we nemen om uw persoonsgegevens te beveiligen, en hoe u klachten kunt indienen of  contact met ons kunt opnemen over uw privacy.

Wij hanteren het volgende privacybeleid: alleen die persoonsgegevens worden verzameld die noodzakelijk zijn om onze dienstverlening richting u te onderhouden en te verbeteren of wanneer wij dit op basis van de wet- en regelgeving mogen of moeten. Uw persoonsgegevens worden met inachtneming van de geldende privacywetgeving verwerkt, opgeslagen en beheerd. Meer hierover leest u in de  privacyverklaring die wij op onze website hebben gepubliceerd. Al uw persoonsgegevens die onze medewerkers onder ogen komen, worden strikt vertrouwelijk behandeld (documenten, e-mails, etc.). Al onze medewerkers hebben hiertoe ook een geheimhoudingsbepaling in hun arbeidsovereenkomst ondertekend. Wij verstrekken uw persoonsgegevens enkel aan derde partijen wanneer wij met deze partijen schriftelijke afspraken hebben gemaakt over de verwerking van uw persoonsgegevens.

.9 Eigendomsvoorbehoud

Wij behouden de eigendom voor zolang de koop niet volledig is betaald. Op onze reparatieopdrachten geven wij een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de door u voor reparatie aangeboden artikelen, zodat uw eigendomsrechten niet in het geding zijn als het reparatiebedrijf failliet gaat terwijl uw artikelen daar net op dat moment zijn. 

.10 Koop op afstand

Meer informatie over een overeenkomst op afstand, ook wel bekend als een koop op afstand (bijvoorbeeld een bestelling bij een webwinkel)? We hebben speciale aanvullende regels die we apart in dit artikel hebben opgenomen. Er wordt gesproken van een koop op afstand wanneer er geen direct contact is tussen verkoper en consument, wat betekent dat beiden zich niet in dezelfde ruimte bevinden. Dit geldt niet alleen voor aankopen via internet (webwinkels), maar ook telefonische of schriftelijke bestellingen vallen bij ons onder het begrip koop op afstand.

Het belangrijkste onderdeel van een koop op afstand is dat de consument een bedenktijd van 14 dagen heeft (ingaand op de dag na levering) om van de koop af te zien. Binnen die tijd kan hij gebruik maken van zijn herroepingsrecht, het recht om de koop te ontbinden. Onze informatie voorafgaand aan de koop is zodanig dat u het aanbod goed kunt beoordelen. We bieden bijvoorbeeld afbeeldingen die een  waarheidsgetrouwe weergave zijn van de producten. De informatie is duidelijk en begrijpelijk en ook snel en gemakkelijk (tijdig voor het sluiten van de overeenkomst) vindbaar op onze website. 

Daarnaast krijgt u duidelijke informatie over uw rechten en verplichtingen, zoals:

A.  de totaal te betalen prijs, inclusief alle bijkomende kosten (deze worden ook apart vermeld), waaronder bijvoorbeeld een eventuele thuiskopieheffing of afleveringskosten;

B.  de manier waarop de overeenkomst tot stand komt;

C.  het al dan niet van toepassing zijn van het herroepingsrecht, hoe u gebruik maakt van het herroepingsrecht, het modelformulier voor herroeping, maar ook wie welke kosten draagt als er gebruik wordt gemaakt van het herroepingsrecht;

D.  de wijze van betaling, aflevering of uitvoering van de overeenkomst;

E.  de termijn die de prijs of de mogelijkheid om het aanbod te aanvaarden geldt;

F.  de tarieven die u moet betalen als u contact met ons wilt opnemen, wanneer dit anders is dan het basistarief. Indien u reeds klant bent en contact zoekt over de gesloten overeenkomst zal het tarief nooit hoger zijn dan het basistarief;

G.  inzage in de gegevens die wij over u hebben opgeslagen;

H.  de minimale duur van de overeenkomst op afstand als het gaat om een doorlopende of periodieke aflevering van producten of diensten. Daarnaast worden de totale prijs en de totale kosten per factureringsperiode vermeld. Als voor een dergelijke overeenkomst een vast tarief geldt, bevat de totale prijs ook de totale maandelijkse kosten.

Daarnaast krijgt u de volgende informatie:

A.  ons bezoekadres, waar een klacht kan worden ingediend;

B.  de manier waarop u van uw herroepingsrecht gebruik kunt maken;

C.  informatie over bestaande service na aankoop en garanties;

D.  de eerder genoemde gegevens in artikel 10a en onder Identiteit;

E.  de voorwaarden voor opzegging van de overeenkomst.

Deze informatie is duidelijk en begrijpelijk en snel en makkelijk vindbaar op onze website voordat de overeenkomst wordt gesloten.

Na het sluiten van de overeenkomst, maar uiterlijk bij levering van het product of de dienst, krijgt u als koper alle informatie genoemd in punt 10. Deze informatie wordt aan u verstrekt op een duurzame gegevensdrager, zoals een cd, pdf-bestand, afgedrukt document of e-mail. Als u de informatie al op deze manier heeft ontvangen voor het sluiten van de overeenkomst, is dit voldoende en hoeft de informatie niet nogmaals te worden verstrekt.

.10.2 Totstandkoming, bevestiging en beveiliging

Een overeenkomst komt tot stand op het moment van aanbod en aanvaarding, waarbij de ene partij iets aanbiedt voor een bepaalde prijs, zoals "deze laptop kost € 350,00", en de andere partij daar 'ja' tegen zegt. Een bestelling wordt geplaatst en het aanbod wordt aanvaard wanneer u het bestelproces voltooit en de definitieve bestelknop activeert om de bestelling te plaatsen. Zodra u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een bevestiging via e-mail, sms of een andere communicatiemethode. Zolang dit niet is gebeurd, heeft u nog de mogelijkheid om af te zien van de koop door de overeenkomst te ontbinden. Bij bestellingen via internet zorgen wij voor de beveiliging van de uitgewisselde gegevens en bieden wij een veilige webomgeving.

.10.3 Bedenktijd bij levering van producten (herroepingsrecht)

Bij de aankoop van producten heeft u als consument een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd begint op de dag nadat u het product heeft ontvangen of namens u is ontvangen. Er zijn echter enkele uitzonderingen:
A.  Als u in één bestelling meerdere producten heeft gekocht, begint de bedenktijd op de dag waarop u, of een door u aangewezen derde, het laatste product uit die bestelling heeft ontvangen.

B.  Als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen, begint de bedenktijd op de dag waarop u, of een door u aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen.

C.  Bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode, zoals bijvoorbeeld maandelijkse tijdschriften, begint de bedenktijd op de dag waarop u, of een door u aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.

Gedurende die periode heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden zonder opgave van reden. U kunt hiervoor het modelformulier voor herroeping gebruiken of ons op een andere duidelijke manier laten weten dat u de overeenkomst wilt ontbinden. Indien de mededeling online gebeurt, bevestigen wij de ontvangst daarvan.

Binnen 14 dagen na de herroeping dient u de producten terug te zenden. Dit wordt het herroepingsrecht genoemd. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om te kunnen beoordelen of u het wilt behouden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking naar ons terug te sturen. Wij zullen u voorzien van duidelijke informatie over hoe u dit kunt doen.

U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 2. Wij hebben het recht om de waardevermindering te verrekenen met het bedrag dat u terug dient te ontvangen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u de kosten van terugzending te betalen. Als het niet mogelijk is om het product per gewone post terug te zenden, zullen wij voor u een schatting maken van de kosten. Als wij de retourkosten voor onze rekening nemen, zullen wij dit duidelijk vermelden. 
Alle overige kosten die u al heeft betaald, zullen wij u zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de herroeping, terugbetalen. Wij behouden het recht om te wachten met terugbetaling totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond dat u de producten heeft teruggestuurd. 
Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, zijn wij niet verplicht om de bijkomende kosten voor de duurdere methode terug te betalen.

Let op! : dit retourbeleid is niet van toepassing op samengestelde systemen en niet op particulieren uit andere EU-landen, waar restockingskosten van toepassing zijn.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@creoserver.com. Nadat wij het product in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending terugstorten. Voor onze zakelijke klanten gelden andere voorwaarden dan hierboven beschreven. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor zakelijke klanten. Bij zakelijke bestellingen kunnen restockingskosten van 10% tot 25% van toepassing zijn, afhankelijk van de afspraken die we maken.

.10.4 Bedenktijd bij levering van diensten en digitale producten

Bij levering van diensten en een overeenkomst voor levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd, heeft u als consument een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op de dag dat de overeenkomst wordt aangegaan. Gedurende die periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden zonder dat u hiervoor een reden hoeft op te geven, dit wordt het herroepingsrecht genoemd.
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verstrekken wij u bij ons aanbod, of uiterlijk bij de levering, duidelijke informatie over hoe u dit onder meer kunt doen. U kunt hiervoor het modelformulier voor herroeping gebruiken of ons op een andere duidelijke manier laten weten de overeenkomst te ontbinden. Indien de mededeling online gebeurt, bevestigen wij de ontvangst daarvan.
Indien u de levering van een dienst herroept na ons eerst uitdrukkelijk te hebben verzocht al tijdens de bedenktijd, mogen wij het bedrag in rekening brengen dat evenredig is aan dat gedeelte van de overeenkomst dat door ons al is nagekomen/geleverd.

.10.5 Uitsluiting herroepingsrecht

Soms geldt er geen herroepingsrecht voor u als consument, maar dat moet door ons dan wel duidelijk en voordat de overeenkomst wordt gesloten worden vermeld. Het betreft dan onder andere:

A. Producten of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen.

B. Overeenkomsten die gesloten zijn tijdens een openbare veiling. Producten gekocht op een internetveiling vallen hier in beginsel niet onder. Daarvoor geldt wel het herroepingsrecht.

C. Geleverde diensten, maar alleen als: 

● de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van u; en
● u heeft verklaard dat u uw herroepingsrecht verliest nadat wij de overeenkomst volledig hebben uitgevoerd binnen de bedenktijd.

 

D. Producten die op basis van uw specificaties zijn gemaakt, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van uw individuele keuze of beslissing, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

E. Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.

F. Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.G. Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten. 

H. Verzegelde audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

I. Losse kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van abonnementen hierop.

J. De levering van digitale inhoud anders dan op een materiële drager, maar alleen als:

● de uitvoering is begonnen met uw uitdrukkelijke voorafgaande instemming; en
● u heeft verklaard dat u hiermee uw herroepingsrecht verliest.
 

.10.6 Betaling

Bij iedere consumentenkoop geldt dat in algemene voorwaarden nooit een vooruitbetaling van meer dan 50% mag worden gevraagd. Voor zover er niet iets anders is afgesproken, dient de koper (de rest van) de koopsom te betalen bij of na bezorging van de bestelling. Volledige vooruitbetaling kan als betaalmethode worden aangeboden, op voorwaarde dat er een andere mogelijkheid bestaat  waarbij u (minimaal 50%) bij of na levering kunt betalen.

.10.7 Annulering

Een bestelling kan kosteloos worden geannuleerd zolang deze nog niet is verzonden, tenzij het gaat om producten en/of diensten die zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

.11 Klachten en klachtentermijn

Omdat wij streven naar optimale service voor onze klanten, waarderen wij het als u klachten heeft over onze dienstverlening. Wij verzoeken u vriendelijk om deze klachten zo snel mogelijk kenbaar te maken om eventuele schade te beperken. Volgens de wet wordt een klacht als tijdig beschouwd als deze binnen twee maanden na ontdekking wordt gemeld. Dit geldt ook wanneer het gekochte product niet voldoet aan de verwachtingen zoals bepaald in de koopovereenkomst. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk aan ons door te geven.

Indien u een klacht bij ons indient, zullen wij uiterlijk binnen 14 dagen een antwoord verstrekken. Mocht het nodig zijn dat wij meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u binnen 14 dagen laten weten wanneer u een reactie kunt verwachten. Let op: de genoemde termijnen hebben betrekking op klachten met betrekking tot de door ons geleverde producten en/of diensten. Voor klachten met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens gelden andere regels. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website of kunt u contact met ons opnemen.

.12 Geschillen

Op de overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen met betrekking tot deze overeenkomsten zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter.

Geschillen met betrekking tot de totstandkoming of uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot door ons geleverde of te leveren producten en diensten kunnen, in afwijking van artikel 12.1, ook worden aangemeld bij ICTWaarborg voor bemiddeling. Hoewel bemiddeling geen garantie biedt voor een oplossing, kunnen wij wel zorgen voor een oplossing. Als de partijen het desondanks niet eens kunnen worden aan de bemiddelings tafel, zal de bemiddelaar een bindende uitspraak doen. Dit is vergelijkbaar met een rechterlijke uitspraak, maar met aanzienlijk lagere kosten. De kosten van bemiddeling bedragen € 750,00, die elk door beide partijen voor de helft worden betaald, wat betekent dat er voor € 375,00 een oplossing kan worden gevonden.

Indien er sprake is van een koop op afstand zoals bedoeld in artikel 10, kunt u ook een klacht indienen of een geschil aanhangig maken via het Europese online platform voor geschillenbeslechting (ODR). U kunt dit platform vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

13 Aanvullende bepalingen

Naast de 13 punten van algemene voorwaarden van ICTWaarborg kunnen wij aanvullende of afwijkende bepalingen hanteren. Deze zullen dan aan deze voorwaarden worden toegevoegd onder de kop "Aanvullende bepalingen". Het is echter niet toegestaan dat deze extra bepalingen nadelig zijn voor de consument.

Creoserver behoudt zich het recht om verkoop van producten of diensten aan klanten te weigeren zonder opgaven van reden.

Vragen en feedback 
Wij controleren regelmatig of wij voldoen aan de genoemde voorwaarden. Indien u vragen heeft over de bovenstaande informatie, kunt u contact met ons opnemen.