Herroepingsrecht

Herroepingsrecht Creoserver


Als consument in Nederland heeft u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van reden. Dit recht is gebaseerd op de Europese wetgeving met betrekking tot het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht biedt u de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden en het product terug te sturen naar Creoserver. Na annulering heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen. Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, zullen wij het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, aan u terugbetalen.


Het is belangrijk om te vermelden dat de kosten voor het retourneren van het product van uw huis naar de webwinkel voor uw eigen rekening zijn. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor de verzendkosten en eventuele risico's verbonden aan het retourneren van het product. Wij raden u aan om het product zorgvuldig en veilig te verpakken en te verzenden met een betrouwbare verzenddienst, bij voorkeur met trackingmogelijkheden.


Het herroepingsrecht is echter niet van toepassing op samengestelde systemen. Vanwege de aard van deze producten en de mogelijke configuratie naar individuele wensen, is het niet mogelijk om samengestelde systemen te retourneren, tenzij er sprake is van een defect of niet-conforme levering. Daarnaast geldt het herroepingsrecht niet voor particulieren uit andere EU-landen, waarbij restockingskosten van toepassing kunnen zijn. Deze kosten worden in rekening gebracht om de administratieve en logistieke kosten van het terugnemen en opnieuw voorraad gereed maken van het product te dekken. Voor specifieke informatie over restockingskosten, raadpleeg onze algemene voorwaarden.


Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via info@creoserver.com. Wij zullen u voorzien van verdere instructies voor het retourneren van het product. Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending terugstorten op uw rekening. Houd er rekening mee dat de terugbetaling afhankelijk kan zijn van de staat van het geretourneerde product en dat wij eventuele waardevermindering als gevolg van onzorgvuldig gebruik of schade kunnen verrekenen.


Het herroepingsrecht is een belangrijk consumentenrecht dat u beschermt bij online aankopen. Wij respecteren dit recht en streven ernaar om uw retourzending snel en efficiënt af te handelen. Mocht u nog vragen hebben over het herroepingsrecht of het retourproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te assisteren en uw vragen te beantwoorden.