Bezorginformatie

Levertijden


De levertijd van servers kan tot 14 werkdagen duren. Dit kan te wijten zijn aan de aankoop van benodigde onderdelen of aan problemen tijdens het testen en updaten van uw product. Voor de levering van servers ontvangt u een e-mail waarin de leveringsdatum wordt vermeld. Standaard vindt deze levering altijd plaats op woensdag, dezelfde week als uw bestelling. U hoeft hiervoor dus niet te bellen.
ochtend) wordt geplaatst. Hiervoor brengen wij een eenmalige vergoeding van €179,- in rekening, omdat we uw huidige orders moeten onderbreken.

Als u niet thuis bent, zal PostNL of DHL, indien mogelijk, het pakket bij uw buren afleveren. Als dit niet mogelijk is, zal PostNL of DHL een tweede bezorgpoging doen. Als het pakket na de tweede poging nog steeds niet kan worden afgeleverd, wordt het naar het dichtstbijzijnde postagentschap gebracht. U kunt het pakket daar tot 3 weken na de bezorging afhalen. U kunt zelf een geschikt tijdstip kiezen om uw bestelling op te halen. Als u uw bestelling hierna nog niet heeft afgehaald, wordt deze automatisch naar ons teruggestuurd. We zullen vervolgens contact met u opnemen en u vragen om de verzendkosten opnieuw te vergoeden.

Deze voorwaarden zijn opgesteld door PostNL of DHL zelf. Als de bezorger echter niet aan deze voorwaarden voldoet, is Creoserver hiervoor niet aansprakelijk. Met behulp van uw Track & Trace kunt u zelf contact opnemen met PostNL of DHL om hierover een klacht in te dienen.

In de meeste gevallen zal de bezorger om uw handtekening vragen. Hiermee wordt een bewijs van aflevering (POD, prove of delivery) verkregen. Als dit niet het geval is, is Creoserver hiervoor niet aansprakelijk en moet u opnieuw contact opnemen met PostNL of DHL.

4.2 Server bestellingen

Server Bestellingen bezorgen wij uitsluitend zelf tenzij anders is overeengekomen met de klant. Onze collega heeft een tijdvenster van 11:30 tot 18:00 uur om uw bestelling af te leveren, afhankelijk van de positie van uw levering op de route. Er worden geen specifieke tijdstippen afgegeven vanwege externe factoren zoals slecht weer, druk verkeer, files en andere calamiteiten die het schema kunnen verstoren. Creoserver garandeert ook nooit dat onze collega de bezorging vóór een bepaalde tijd heeft afgeleverd, tenzij het een spoedlevering betreft.

De locatie van bezorging door onze collega dient altijd in Nederland te zijn (tenzij anders is overeengekomen). Daarnaast moet de locatie voor onze collega ten alle tijden goed bereikbaar zijn per auto. Bezorging van uw bestelling wordt gedaan tot de lobby/gang van het aangegeven pand. De klant dient zelf tijdig aan te geven of op de order te vermelden dat er alternatieve omstandigheden op het bezorgadres zich voordoen. Wanneer hier geen vermelding over gemaakt wordt, is Creoserver gemachtigd om de levering op te schorten tot verder contact met de klant, waarin opnieuw verzendkosten zullen worden berekend.Redenen waarin onze collega met recht een levering mag weigeren;

A. Uw bezorgadres heeft een lang voetpad waarin het niet mogelijk is om de auto bij uw deur te krijgen.
(Hierin vallen ook tijdelijke wegversperring of werkzaamheden)

B. Uw locatie heeft geen receptie, of receptie mag niet uw pakket aannemen en u bent niet aanwezig om uw bestelling in ontvangst te nemen.

C. Uw locatie bevindt zich hoger dan op de eerste etage waarin het pand niet voorzien is van een lift.

D. Het niet tijdig aangeven van het verplichte gebruik van veerboot, of tol weg naar uw locatie.

E. Bouwplaatsen, Locaties, of andere dergelijke situaties waarin onze collega fysiek gevaar kan lopen.

F. Wegen van dusdanige slechte staat, of bijna onmogelijke doorgang waarin de auto van Creoserver schade kan oplopen.

G. Verbale of fysieke dreiging of onbehoorlijk / onbeschoft gedrag naar onze collega door klant, ontvangende, of omgeving.

H. Het veranderen van de opgegeven afleveradres tijdens de route.

Creoserver kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het afleveren op verzoek van de klant aan derden personen / partijen zoals buren, receptioniste, bedrijven (anders dan opgegeven locatie) etc. Ook vervalt aansprakelijkheid wanneer op verzoek van klant het product(en) onbeheerd moeten worden achtergelaten zoals; carports, garages, magazijnen, etc. etc.