Dell PowerEdge R650 8x SFF

Artikelnummer: 9994894
configure
Zelf samenstellen
Conditie: Nieuw
Dell PowerEdge R650 8x SFF 1Dell PowerEdge R650 8x SFF 2Dell PowerEdge R650 8x SFF 3Dell PowerEdge R650 8x SFF 4Dell PowerEdge R650 8x SFF 5

Basis product

Conditie
Conditie Nieuw
Merk
Merk Dell
Bays
Bays Dell 8x bays 2,5" SFF SAS/SATA SFF
Processor
Processor Intel Xeon Silver 4310 12x Core 2.10Ghz
RAM Memory
RAM Memory 32GB DDR4 2666Mhz 21300V ECC gen.
Raid card
Raid card Onboard RAID controller
Network daughter
Network daughter Dell Broadcom 5720 4x 1Gbps RJ45 versie - P/N: OFM487
iLO / iDRAC License Key
iLO / iDRAC License Key HP iLO Basic
Power supply unit
Power supply unit Dell 800W Liteon for R650, R6525, R7525
Garantie
Garantie 24 maanden garantie
OS & Licenties
OS & Licenties Geen OS / Software licentie installatie
Fan
Fan 7
Type Server
Type Server 1U server

Product omschrijving:

De Dell EMC PowerEdge R650, aangedreven door de 3e generatie Intel® Xeon® Scalable-processors, is de optimale rackserver om applicatieprestaties en versnelling aan te pakken. De PowerEdge R650 is een dual-socket/1U-rackserver die uitstekende prestaties levert voor de meest veeleisende workloads. Het ondersteunt 8 geheugenkanalen per CPU en tot 32 DDR4 DIMM's @ 3200 MT/s snelheden. Bovendien, om substantiële doorvoerverbeteringen aan te pakken, ondersteunt de PowerEdge R650 PCIe Gen 4 en tot 12 NVMe-drives met verbeterde luchtkoeling en optionele directe vloeistofkoeling om te voldoen aan toenemende eisen op het gebied van vermogen en thermiek. Dit maakt de PowerEdge R650 een ideale server voor standaardisatie in het datacenter voor een breed scala aan workloads, waaronder databases en analytics, high-frequency trading, traditionele zakelijke IT, virtuele desktopinfrastructuur, en zelfs HPC- of AI/ML-omgevingen die prestaties en GPU-ondersteuning vereisen in een compact 1U-formaat.
De Dell EMC PowerEdge R650-server is ontworpen met een cyberbestendige architectuur, waarbij beveiliging diep is geïntegreerd in elke fase van de levenscyclus, van ontwerp tot uitfasering.

De Dell EMC PowerEdge R650 Gen14-server is beschikbaar in verschillende configuraties, waaronder 8-bay SFF (Small Form Factor), en de 10-bay SFF (Small Form Factor). De PowerEdge R650 heeft een aantal opties voor een rear backplane configuratie. 3x LP PCIe Gen4 Slots en BOSS, 2x 2,5" SFF Rear bays en 1x LP PCIe Gen4 Slots en BOSS, en 2x FH PCIe Gen4 Slot  BOSS zonder back storage.

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600