Dell Poweredge R730XD 24x SFF

Artikelnummer: 0810767
configure
Zelf samenstellen
Dell Poweredge R730XD 24x SFF 1Dell Poweredge R730XD 24x SFF 2Dell Poweredge R730XD 24x SFF 3Dell Poweredge R730XD 24x SFF 4Dell Poweredge R730XD 24x SFF 5Dell Poweredge R730XD 24x SFF 6

Basis product

Conditie
Conditie Refurbished
Merk
Merk Dell
Bays
Bays Dell 24x bays 2,5" SFF SAS/SATA SFF
Processor
Processor 2x Intel Xeon E5-2620v3 6x Core 2.4GHz
RAM Memory
RAM Memory 2x 8GB DDR4 2133Mhz 17000P ECC gen.
Raid card
Raid card DELL PERC H330 Mini Mono 12G
Network daughter
Network daughter DELL 5720 QP 1GB RNDC
iLO / iDRAC License Key
iLO / iDRAC License Key Dell iDrac Express
Power supply unit
Power supply unit Dell PSU PowerEdge R630/R730/R730XD 495W
Garantie
Garantie 12 maanden garantie
OS & Licenties
OS & Licenties Geen OS / Software licentie installatie
Fan
Fan 7
Type Server
Type Server 2U server

Product omschrijving:

PowerEdge R730XD. Een zeer veelzijdige, tweesocket 2U-rackserver met indrukwekkende processorefficiëntie, een groot geheugenbereik, uitgebreide I/O-opties en de keuze tussen compacte, krachtige opslag of voordelige, hoge-capaciteit opslag. De PowerEdge R730XD blinkt uit in een breed scala aan veeleisende workloads voor middelgrote en grote ondernemingen, zoals datawarehouses, e-commerce, virtuele desktopinfrastructuur (VDI), databases en high-performance computing (HPC) als datanode. Bij configuratie met 3,5" schijven biedt de R730XD tot wel 64TB aan snel toegankelijke opslag voor databases, business intelligence en HPC-toepassingen. Vergroot de piekprestaties van berekeningen voor diverse workloads met de Intel® Xeon® processor E5-2600 v4 productfamilie en geavanceerd DDR4-geheugen. Verhoog de gegevenstoegang voor toepassingen met maximaal 16 x 12Gbps SAS-schijven en krachtige dubbele RAID. Profiteer van geavanceerde versnellers en GPU's om prestaties te maximaliseren in HPC, VDI en imaging-omgevingen.

De Dell PowerEdge R730XD Gen13-server is beschikbaar in verschillende configuraties, waaronder 8-bay SFF (Small Form Factor), 16-bay SFF (Small Form Factor), 24-bay SFF (Small Form Factor) alleen voor de XD versie, en de 8-bay LFF (Large Form Factor), en de 12-bay LFF (Large Form Factor) alleen voor de XD versie. De PowerEdge R730XD heeft geen opties voor een rear backplane configuratie. De R730XD heeft de optier tot 2x 2,5" SFF (Small Form Factor) Rear Backplane

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600