HP ProLiant DL360 G10 Premium 10x SFF NVMe

Artikelnummer: 5863237
configure
Zelf samenstellen
HP ProLiant DL360 G10 Premium 10x SFF NVMe  1HP ProLiant DL360 G10 Premium 10x SFF NVMe  2HP ProLiant DL360 G10 Premium 10x SFF NVMe  3HP ProLiant DL360 G10 Premium 10x SFF NVMe  4HP ProLiant DL360 G10 Premium 10x SFF NVMe  5HP ProLiant DL360 G10 Premium 10x SFF NVMe  6

Basis product

Merk
Merk HP
Bays
Bays HP 10x bays 2,5" (including 2x NVMe U.2) 2,5" SAS/SATA
Processor
Processor 2x Intel Xeon Bronze 3204 6x Core 1.9GHz
RAM Memory
RAM Memory 4x HP 8GB DDR4 2400Mhz 19200P ECC gen.
Raid card
Raid card HP Smart Array S100i software raid
Network daughter
Network daughter HP Ethernet 1Gb 4-port (intern) + ILO4 Basic
iLO / iDRAC License Key
iLO / iDRAC License Key HP iLO Basic
Power supply unit
Power supply unit HP ProLiant G9/G10 500W PSU - 723594-001
Garantie
Garantie 24 maanden garantie
OS & Licenties
OS & Licenties Geen OS / Software licentie installatie
Fan
Fan 7
Type Server
Type Server 1U server

Product omschrijving:

De HPE ProLiant DL360 Gen10 Premium Server ondersteunt de Intel® Xeon® Scalable Processor Family met maximaal 28 cores van zowel de Platinum, Gold, Silver en Bronze generaties. Daarnaast biedt het ondersteuning voor HPE DDR4 SmartMemory met snelheden tot 3200MHz (alleen bij bepaalde Xeon-processors) en kan maximaal 3,0 TB geheugen bevatten. Dankzij de extra prestaties die HPE DC Persistent Memory (beschikbaar in 2H19), HPE NVDIMMs en 10 NVMe-drives bieden, is de HPE ProLiant DL360 Gen10 Premium klaar voor serieuze prestaties. U kunt dit compacte platform implementeren voor diverse workloads in ruimtebeperkte omgevingen en eenvoudig beheren door de meest essentiële taken voor serverlevenscyclusbeheer te automatiseren met HPE OneView en HPE iLO 5.

De HPE ProLiant DL360 Gen10 Premium server is beschikbaar in 10-bay SFF (Small Form Factor).

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600