HP ProLiant DL380 G9 12x LFF

Artikelnummer: 0925828
configure
Zelf samenstellen
HP ProLiant DL380 G9 12x LFF 1HP ProLiant DL380 G9 12x LFF 2HP ProLiant DL380 G9 12x LFF 3HP ProLiant DL380 G9 12x LFF 4HP ProLiant DL380 G9 12x LFF 5HP ProLiant DL380 G9 12x LFF 6

Basis product

Merk
Merk HP
Bays
Bays HP 12x bays 3,5" LFF SAS/SATA LFF
Processor
Processor 2x Intel Xeon E5-2620v3 6x Core 2.4GHz
RAM Memory
RAM Memory 2x HP 8GB DDR4 2133Mhz 17000P ECC gen.
Raid card
Raid card Onboard RAID controller
Network daughter
Network daughter HP Ethernet 1Gb 4-port (intern) + ILO4 Basic
iLO / iDRAC License Key
iLO / iDRAC License Key HP iLO Basic
Power supply unit
Power supply unit HP ProLiant G9/G10 500W PSU - 723594-001
Garantie
Garantie 12 maanden garantie
OS & Licenties
OS & Licenties Geen OS / Software licentie installatie
Fan
Fan 7
Type Server
Type Server 2U server

Product omschrijving:

's Werelds bestverkopende server. De HPE ProLiant DL380 Gen9-server levert de nieuwste prestaties en schaalbaarheid. Betrouwbaarheid, servicebaarheid en bijna continue beschikbaarheid, ondersteund door een uitgebreide garantie, maken het ideaal voor elke serveromgeving. Implementeer de standaard voor datacenters.
Ontworpen om kosten en complexiteit te verminderen, met gebruikmaking van de nieuwste E5-2600 v4-processors van Intel met 21%  prestatieverbetering, plus de nieuwste HPE 2400 MHZ DDR4 SmartMemory met ondersteuning voor 3,0 TB en tot 23% prestatieverbetering.
Ondersteuning voor 12 Gb/s SAS, 40 Gb NIC met een breed scala aan rekeneenheden. HPE Persistent Memory, 's werelds eerste NVDIMM geoptimaliseerd voor ProLiant, biedt ongekende prestatieniveaus voor databases en analytische workloads. Voer alles uit, van de meest elementaire tot bedrijfskritieke toepassingen, en implementeer met vertrouwen.


De HPE ProLiant DL380 Gen9-server is beschikbaar in verschillende configuraties, waaronder 4-bay LFF (Large Form Factor), 12-bay LFF (Large Form Factor), 8-bay SFF (Small Form Factor), 16-bay SFF (Small Form Factor), en de 24-bay SFF (Small Form Factor). Afhankelijk van de configuratie kunt u ook uitbreidingen toevoegen, zoals 2-bay SFF, 3-bay LFF rear backplanes.

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600