Dell PowerEdge R750xs 8x SFF

Artikelnummer: 9993722
configure
Zelf samenstellen
Conditie: Nieuw
Dell PowerEdge R750xs 8x SFF 1Dell PowerEdge R750xs 8x SFF 2Dell PowerEdge R750xs 8x SFF 3Dell PowerEdge R750xs 8x SFF 4Dell PowerEdge R750xs 8x SFF 5Dell PowerEdge R750xs 8x SFF 6

Basis product

Conditie
Conditie Nieuw
Merk
Merk Dell
Bays
Bays Dell 8x bays 2,5" SFF SAS/SATA SFF
Processor
Processor Intel Xeon Silver 4310 12x Core 2.10Ghz
RAM Memory
RAM Memory 2x 16GB DDR4 2666Mhz 2666V ECC gen.
Raid card
Raid card Onboard RAID controller
Network daughter
Network daughter Dell Broadcom 5720 4x 1Gbps RJ45 versie - P/N: OFM487
iLO / iDRAC License Key
iLO / iDRAC License Key Dell iDrac Express
Power supply unit
Power supply unit Dell 800W Liteon for R650, R6525, R7525
Garantie
Garantie 24 maanden garantie
OS & Licenties
OS & Licenties Geen OS / Software licentie installatie
Type Server
Type Server 2U server

Product omschrijving:

De Dell EMC PowerEdge R750xs, aangedreven door de 3e generatie Intel® Xeon® Scalable-processors, is een rackserver die gericht is op applicatieprestaties en versnelling. De PowerEdge R750xs is een dual-socket/2U-rackserver die uitstekende prestaties levert voor de meest veeleisende workloads. Het ondersteunt 8 geheugenkanalen per CPU en tot 32 DDR4 DIMMs @ 3200 MT/s snelheden. Bovendien ondersteunt de PowerEdge R750xs PCIe Gen 4 en tot 24 NVMe-schijven om aanzienlijke doorvoerverbeteringen aan te pakken, met verbeterde luchtkoeling en optionele directe vloeistofkoeling om te voldoen aan toenemende stroom- en thermische vereisten. Dit maakt de PowerEdge R750xs een ideale server voor datacenterstandaardisatie voor een breed scala aan workloads, waaronder databases en analyses, high-performance computing (HPC), traditionele bedrijfs-IT, virtuele desktopinfrastructuur en AI/ML-omgevingen die prestaties, uitgebreide opslag en ondersteuning voor GPU's vereisen.

De Dell EMC PowerEdge R750xs Gen15-server is beschikbaar in verschillende configuraties, waaronder 8-bay SFF (Small Form Factor), 16-bay SFF (Small Form Factor), 24-bay SFF (Small Form Factor), en de 12-bay LFF (Large Form Factor). De PowerEdge R750xs heeft een paar opties voor een rear backplane configuratie namelijk de 2x en de 4x 2,5" SFF (small Form Factor) Rear backplane.

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600