Dell PowerEdge R7525 8x NVMe SFF

Artikelnummer: 9994854
configure
Zelf samenstellen
Conditie: Nieuw
Dell PowerEdge R7525 8x NVMe SFF 1Dell PowerEdge R7525 8x NVMe SFF 2Dell PowerEdge R7525 8x NVMe SFF 3Dell PowerEdge R7525 8x NVMe SFF 4Dell PowerEdge R7525 8x NVMe SFF 5Dell PowerEdge R7525 8x NVMe SFF 6

Basis product

Conditie
Conditie Nieuw
Merk
Merk Dell
Bays
Bays HP 8x bays 2,5" SFF NVMe
Processor
Processor 2x AMD EPYC 7282 16x Core 2.8GHz
RAM Memory
RAM Memory 2x 16GB DDR4 2666Mhz 2666V ECC gen.
Raid card
Raid card Dell PERC H755N 12Gbps Front NVME raid controller - P/N: 405-AAXN
Network daughter
Network daughter RJ-45 to integrated GBE 1x 10/100/1000
iLO / iDRAC License Key
iLO / iDRAC License Key Dell iDrac Express
Power supply unit
Power supply unit Dell 600W PSU
Garantie
Garantie 24 maanden garantie
OS & Licenties
OS & Licenties Geen OS / Software licentie installatie
Fan
Fan 6
Type Server
Type Server 2U server

Product omschrijving:

De Dell EMC PowerEdge R7525 is momenteel de snelste dual-socket mainstream x86-server die je kunt kopen. Om dat te realiseren, maakt Dell EMC gebruik van verschillende trucs. De configuratie die we testen heeft 24x NVMe SSD's die zorgen voor een indrukwekkend opslagarray. Daar bovenop kan deze server tot AMD EPYC 7H12 280W TDP 64-core CPU's aan. Dit zijn dezelfde CPU's die bijna een jaar geleden werden gelanceerd en voornamelijk waren voorbehouden aan klanten die supercomputers bouwden. Wat de aantrekkingskracht van de server vergroot, is de inclusie van een reeks uitbreidingsopties om de mogelijkheden van het systeem verder te laten zien. In onze review gaan we dieper in op de details en laten we zien waarom we onder de indruk zijn van de server.

De twee-socket AMD EPYC, 2U R7525 kan elke toepassing in het datacenter aan. Met de prestatiegrenzen gecreëerd door 2x AMD EPYC™-processors, tot 8x PCIe Gen4-slots en 4TB geheugen, is de R7525 perfect voor data-intensieve toepassingen met hoge eisen. Voor machine learning- en HPC-workloads heeft de R7525 configuraties met AMD's MI100 Instinct GPU's en NVIDIA A100.

De Dell EMC PowerEdge R7525 Gen15-server is beschikbaar in verschillende configuraties, waaronder 8-bay SFF (Small Form Factor), 16-bay SFF (Small form Factor), 24-bay SFF (Small Form Factor), 8-bay LFF (Large Form Factor), en de 12-bay LFF (Large Form Factor). De PowerEdge R7515 heeft een paar optie voor geen rear backplane configuratie namelijk 2x 2-bay en 6x 2-bay 2,5" SFF (small Form Factor).

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600