Dell PowerEdge R760XD2 24x LFF

Artikelnummer: 9995210
configure
Zelf samenstellen
Conditie: Nieuw
Dell PowerEdge R760XD2 24x LFF 1Dell PowerEdge R760XD2 24x LFF 2Dell PowerEdge R760XD2 24x LFF 3Dell PowerEdge R760XD2 24x LFF 4Dell PowerEdge R760XD2 24x LFF 5Dell PowerEdge R760XD2 24x LFF 6

Basis product

Conditie
Conditie Nieuw
Merk
Merk Dell
Bays
Bays 28x Dell 24x bays 3,5" LFF SAS/SATA
Processor
Processor 2x Intel Xeon Bronze 3408U* 8x Core 1.8GHz
RAM Memory
RAM Memory 64GB DDR5 4800MHz 38400 ECC gen.
Raid card
Raid card Dell H355 12GbS SAS Raid Controller
Network daughter
Network daughter DELL 5720 QP 1GB RNDC
iLO / iDRAC License Key
iLO / iDRAC License Key Dell iDrac Express
Power supply unit
Power supply unit Dell PSU 1000W For R760XD2 Gen16*
Garantie
Garantie 36 maanden garantie
OS & Licenties
OS & Licenties Geen OS / Software licentie installatie
Type Server
Type Server 2U server

Product omschrijving:

PowerEdge R760XD2. Snellere opslag, ophalen en schaalbaarheid. Een capabelere en flexibele opslagoplossing. Voldoe aan uw groeiende behoeften aan ongestructureerde gegevens met objectopslagtechnologie die eenvoudig configureerbaar, onderhoudbaar en schaalbaar is. Deze 2U, 2-socket server is ideaal voor bestands- en objectopslag, videocaptatie/ophalen en content delivery networks.

Met maximaal 28 drive bays en een totale opslagcapaciteit tot 616TB is de Dell PowerEdge R760XD2 Server een uitstekende keuze voor content delivery networks, bestands- en objectopslag, plus videocaptatie en -ophalen. Uitgerust met 2x 4e generatie Intel Xeon Scalable-processors die tot 32 cores ondersteunen en optionele Intel QuickAssist-technologie, maximaliseert dit systeem de opslag- en GPU-versnellers.

Er zijn maximaal 16x DDR5 DIMM-slots beschikbaar voor een maximale capaciteit van maximaal 1TB DDR5 RDIMMs met snelheden tot 4800MT/s. Met behulp van Power Manager, de intelligente beheersoftware, kunnen beheerders de luchtkoeling handhaven door gebruik te maken van de beste behuizing, ventilatoren en luchtgeleiders.

De Dell EMC PowerEdge R760XD2 Gen16-server is beschikbaar in 1 configuratie namelijk de 24-bay LFF (Large Form Factor. De PowerEdge R760XD2 heeft meerdere opties to rear backplane configuratie namelijk 1x 4-bay 3,5" LFF (Large Form Factor). 1x 2-Bay SFF (Small Form Factor), 1x 4-bay SFF NVMe SDD (Speciaal voor SSD's), En meerdere mogelijkheden tot extra uitbreiding naar PCI-e.

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600