Dell PowerEdge T40 3x LFF

Artikelnummer: 2336309
Productnummer: 9YP37
configure
Zelf samenstellen
Conditie: Nieuw
Dell PowerEdge T40 3x LFF 1Dell PowerEdge T40 3x LFF 2Dell PowerEdge T40 3x LFF 3Dell PowerEdge T40 3x LFF 4

Basis product

Conditie
Conditie Nieuw
Merk
Merk Dell
Bays
Bays Dell 3x bays 3,5" LFF SAS/SATA
Processor
Processor Intel Xeon E3-2224G 4x core 3,5Ghz
RAM Memory
RAM Memory 8GB DDR4 2400MHz 19200P ECC gen.
Network daughter
Network daughter RJ-45 to integrated GBE 1x 10/100/1000
iLO / iDRAC License Key
iLO / iDRAC License Key Dell iDrac Express
Power supply unit
Power supply unit Dell 300W PSU
Garantie
Garantie 12 maanden garantie
OS & Licenties
OS & Licenties Geen OS / Software licentie installatie
Type Server
Type Server Tower server

Product omschrijving:

De PowerEdge T40 is de betrouwbare, efficiënte en fundamentele instapserver om uw groeiende bedrijf te ondersteunen. De Dell EMC PowerEdge T40 is de betrouwbare en efficiënte server op locatie waarin u verstandig kunt investeren om uw kleine bedrijf of externe kantoren te ondersteunen. De fundamentele kenmerken van de T40 stellen u in staat om gemakkelijk bestanden te consolideren, op te slaan en te delen met collega's. De T40 stelt u in staat om op een betaalbare manier veelvoorkomende bedrijfsworkloads aan te pakken. Het is ideaal voor zakelijke toepassingen zoals bestands- en afdrukbeheer en mail- en berichtenuitwisseling. Deze server kan worden gebruikt in verschillende sectoren.

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600