Dell PowerEdge T440 8x LFF

Artikelnummer: 9127483
configure
Zelf samenstellen
Conditie: Nieuw
Dell PowerEdge T440 8x LFF 1Dell PowerEdge T440 8x LFF 2Dell PowerEdge T440 8x LFF 3Dell PowerEdge T440 8x LFF 4Dell PowerEdge T440 8x LFF 5Dell PowerEdge T440 8x LFF 6

Basis product

Conditie
Conditie Nieuw
Merk
Merk Dell
Bays
Bays Dell 8x bays 3,5" LFF SAS/SATA LFF
Processor
Processor 2x Intel Xeon Bronze 3204 6x Core 1.9GHz
RAM Memory
RAM Memory 2x 16GB DDR4 2400Mhz 19200P ECC gen.
Raid card
Raid card Dell PERC H330 12Gb/S SAS PCI-e Raid Controller - P/N: 06H1G0
Network daughter
Network daughter RJ-45 to integrated GBE 1x 10/100/1000
iLO / iDRAC License Key
iLO / iDRAC License Key Dell iDrac Express
Power supply unit
Power supply unit Dell PSU PowerEdge R630/R730/R730XD 495W
Garantie
Garantie 24 maanden garantie
OS & Licenties
OS & Licenties Geen OS / Software licentie installatie
Type Server
Type Server Tower server

Product omschrijving:

De Dell EMC PowerEdge T440 biedt flexibiliteit met een rack optionele  torenplatform, een korte diepte van 22 inch en stille akoestiek die geschikt zijn voor uw kantoor of datacenter. De T440 is uitstekend geschikt voor een breed scala aan kantoorworkloads, waaronder samenwerking in werkgroepen en productiviteitstoepassingen, e-mail en berichtenverkeer, bestands- en printfuncties en webservices. Pas eenvoudig aan op uw dynamische zakelijke behoeften met prestatie-, capaciteits- en I/O-opties. De PowerEdge T440 is een dual-socket, 5U rekbaar torensysteem dat ondersteuning biedt voor: twee Intel Xeon Scalable Processor Family-processors, zestien DIMM-sleuven die totaal 16 x 64 GB = 1024 GB aan geheugen ondersteunen, vijf PCIe Gen 3 uitbreidingskaarten, plus een speciale PERC-slot.

De Dell EMC PowerEdge T440 Gen14-server is beschikbaar in verschillende configuraties, waaronder 8-bay LFF (Large Form Factor), En de 16-bay SFF (Small Form Factor). 

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600